MİLENYUM ASANSÖR

HAYATIN İNİŞLİ ÇIKIŞLI YOLLARINDA YANINIZDAYIZ!
 

MİLENYUM ASANSÖR / KURUMSAL

derince asansor firmasi

Kocaeli’nde 2001 yılında kurulan firmamız asansör sektöründe ’ki gelişmeleri sürekli yakından takip eden genç ve dinamik yapısıyla müşteri memnuniyetini devamlı ön planda tutan yönetim anlayışıyla Kocaeli başta olmak üzere Ordu’da açtığı bayii ile asansör sektöründe aranan Firmalardan biri olma iddiasını sürdürmektedir.

Firmamız bakım ve arıza servisi olarak, İzmit’ten Sapanca - Adapazarı, Gebze’den Karamürsel’e kadar olan asansörlü binaların bakım ve arıza servis hizmetlerini vermektedir.

Hızlı değişen asansör sektörünü yakından takip eden firmamız bu alanda gerekli bilgi ve beceriler için açılan fuar ve kursları takip etmektedir. Firmamız 22 nisan 2005 tarihinde kalite belge çalışmalarını tamamlamış ve tüm yetki belgelerini ( ISO:9001:200- CE BELGESİ - SANAYİ SİCİL BELGESİ - SANAYI BAKANLIĞI GARANTİ BELGESİ - SANAYI BAKANLIGI SHYB BELGESİ - EN 13015 BELGESİ - MMO TESCİL BELGESİ - EMO TESCİL BELGESİ - EMO BURO TESCİL BELGESİ - MARKA TESCİL BELGESİ - TSE HİZMET YERİ YETRLİLİK BELGESİ - SANAYİ ODASI SİCİL KAYIT BELGESİ - USTALIK BELGESİ ve EGİTİM SERTİFIKALARI ) almıştır.

Müşterisinden aldığı öz güven ve gücü, doğru yatırımlarla güce dönüştürmeyi başaran firmamız; Milenyum markasını yarınlara taşıyacak en büyük garantidir.

MİSYON & VİZYON & KALİTE POLİTİKASI

 
derince asansor firmasi

Bağlı bulunduğu sektörde yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile Avrupa standartları çerçevesinde ürün ve hizmet sunan firmamız konusunda uzman ve deneyimli ekipler çalıştırarak etkin bir yapılaşma sağlamıştır. Kalitesini ve güvenilirliğini içinde bulunduğu sektörün tüm kalite belgelerini alarak pekiştiren firmamız; saygın, istikrarlı, güçlü ve güvenilir bir kurumdur.

Milenyum Asansör olarak biliyoruz ki; geleceğimize giden yolda ardımızda bıraktığımız her işimiz bir ayna her müşterimiz bir referanstır.

Milenyum Asansör geçmişin deneyimi ve geleceğin inancının birleştiği noktada bugün daha güçlü ve kararlı olarak yoluna devam etmektedir. Asansör sektörüne verilen uzun yılların getirdiği tecrübe ve bilgi donanımı ile her türlü asansörün montaj, revizyon ve bakım hizmetini en gelişmiş teknoloji ürünlerini kullanarak gerçekleştirmektedir. Müşterilerine en kaliteli ve en hızlı hizmet anlayışını öncelikli olarak hedeflemiştir.